02-05-2013

Presentació oficial de la ruta Pedals del Pedraforca

El passat dissabte 27 d’abril, i tot i que el temps va oferir-nos un dia no massa agraït en el que vam veure neu i tot, es va presentar oficialment a Gósol la ruta amb btt Pedals del Pedraforca, que pertany a la xarxa de rutes de Pedales del Mundo.

L’acte va estar presidit pel sr. Pep Vega (director de Pedales del Mundo), sr. Ivan Tibau (secretari d’esports de la Generalitat de Catalunya), i per la Marta, l’Ivan i en Pep (promotors de la ruta). Així mateix hi van assitir diferents autoritats que d’una manera o altra estan implicats en el projecte, om ara alcaldes de la zona, i també representants dels allotjaments i activitats que s’hi han adherit, així com veïns, familiars i amics que van fer de l’acte un esdevniment força nombrós i exitós, i que tambñé va servir per veure l’oficina que Pedals del Pedraforca tindrà a Gósol.

Així doncs, un cop feta la presentació, tothom qui ho vulgui ja pot obtenir la informació necessària i fer les seves demandes de pressupost i/o reserves a través de www.pedalsdelpedraforca.com

Us hi esperem!