28-06-2015

23ena GÓSOL BERGA

Cartell-Gosol-Berga2015Definitiu

Un any més, Pedals del Pedraforca col·labora amb la mítica pedalada Gósol Berga.

La Gósol – Berga d’enguany ofereix un recorregut carregat de desnivell però també carregat d’història i més concretament de petites històries personals que juntes tracen el camí de tota una comarca.

Una ruta que us portarà per pistes forestals envoltades de feixes que recorden un passat agrícola. Per camins que varen portar a milers de republicans a la llarga nit de l’exili i que de la mateixa manera i de forma inversa a centenars de jueus a la seva salvació. Per petis corriols on segles enrere els bons homes predicaven la seva fe malgrat la persecució. I per grans extensions on no fa tant encara bategava la dignitat obrera tot empaitant vagonetes carregades de carbó, on l’únic desig era guanyar-se el pa pels fills.

A través de la Gósol – Berga d’enguany us volem oferir quilòmetres per gaudir de la bicicleta i on posar a prova les vostres cames, però també un recorregut amb una identitat pròpia. La nostra identitat i de totes aquelles persones que amb el seu treball i esforç  han fet del Berguedà la seva terra. Podeu veure el recorregut.

Us podeu inscriu-re clicant aquí.

Esperem compartir-lo amb tots vosaltres!