Pedals del Pedraforca

Una ruta de Pedales del Mundo

Reserves

El preu per fer la Pedals del Pedrafroca és el resultat de sumar el forfait que es seleccioni i els allotjaments que es reservin. De forma opcional, es poden contractar una assegurança i el transport d’equipatges, i es pot llogar bicicletes per fer la ruta sencera o elèctriques per fer-ne un tram.

Forfaits

  • Forfait bàsic: inclou roadbook, suport pel roadbook, mapa de la ruta i obsequis de Pedals del Pedrafroca, a més del maillot exclusiu si es presenta el roadbook degudament segellat
  • Forfait complet: inclou el mateix que el forfait bàsic i a més el transport d’1 maleta d’un pes màxim de 8 kg durant la travessa.

Per poder oferir el forfait complet, es precisa un mínim de 2 forfaits complets encara que no siguin de la mateixa reserva.

Serveis opcionals

Assegurança

Recomanem no realitzar la ruta sense assegurança. El preu de l’assegurança varia en funció dels dies amb que feu la ruta:

  • 2 etapes: 16,11 €
  • 3 etapes: 19,31€

Podeu veure’n aquí les condicions generals i les cobertures.

Els ciclistes federats a Catalunya o a nivell estatal disposeu d’assegurança que cobreix un possible accident en ruta.

Transport d’equipatges

L’organització de Pedals del Pedrafroca us ofereix la possibilitat de transportar-vos els equipatges. Demaneu-ne informació a l’hora de demanar pressupost o formalitzar la vostra reserva a través del formulari.

Lloguer de bicicletes

Si no tens bicicleta o no pots venir amb la teva, l’organització de Pedals del Pedraforca t’ofereix la possibilitat de llogar-ne una. Demaneu-ne informació a l’hora de demanar pressupost o formalitzar la vostra reserva a través del formulari.

Les bicicletes s’entreguen revisades i en perfectes condicions per afrontar sense problemes el recorregut. Servei subjecte a disponibilitat.

Assistència en ruta

No voldríem que un problema mecànic fos la causa de la vostra retirada i no puguéssiu finalitzar amb èxit la Pedals del Pedraforca. Si fos necessari, posem a la vostra disposició un sistema d’assistència en ruta o bicicletes de substitució/lloguer en cas d’avaria no reparable in situ.

Lloguer de GPS

Si no disposeu d’aparell GPS, en podeu llogar un amb el track de la ruta per 10€/día.

Esquia a Tuixent

Forfait de cap de setmana de regal pels finishers per les pistes d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa si reserveu una nit d’hotel a través de la Central de reserves de Pedals del Pedraforca.

Formulari de reserva

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades personals
Dades de la ruta*
Comentaris
Política de privacitat

La demanda de pressupost o formalització de reserva implica l'acceptació del reglament

D'acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals aportades per a confeccionar el prressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d'un document oficial que l'identifiqui, dirigit a CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. CL. ARNALS, 8 BAJOS -25530-VIELHA E MIJARAN (LLEIDA).